2013-03-22,Bucuresti

Forum 22 martie

 
Forumul   dedicat Zilei Mondiale a Apei (22 Martie) si
Zilei Mondiale a Meteorologiei (23 Martie)

 

cu tematicile:

 

„ANUL INTERNAŢIONAL AL COOPERĂRII ÎN DOMENIUL APEI”

 

şi

 

„OBSERVÂND VREMEA PUTEM PROTEJA VIAŢA ŞI BUNURILE”

 

 

 

Avem onoarea să deschidem un nou an de dezbateri ce vor avea loc pe întreg teritoriul ţării noastre, în toate cele 8 euroregiuni.


Primul eveniment din acest an, organizat de Fundaţia „Grupul de Iniţiativă Ecologică şi Dezvoltare” în colaborare cu Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu – Şişeşti”, Administraţia Naţională „Apele Române” şi Administraţia de Meteorologie este dedicat Zilei Mondiale a Apei – 22 martie şi Zilei Mondiale a Meterologiei – 23 martie cu tematicile: “Anul Internaţional al Cooperării în domeniul Apei”  şi  „Observând vremea putem proteja viaţa şi bunurile”.


În acest an se doreşte a se trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte risipa resurselor de apă, a importanţei acestora pentru securitatea alimentară şi implicit pentru sănătatea populaţiei.


Evenimentul se va desfăşura vineri, 22 martie 2013, în Aula Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Şişeşti”, B-dul. Marasti Nr. 61, Sector 1, Bucuresti, cu începere de la orele 9,30 AM.

  • pause