2012-09-21,Bucuresti

Conferinta Internationala "Strategia pentru Regiunea Dunarii – prezent si viitor"Fundatia “Grupul de Initiativa Ecologica si Dezvoltare Durabila” in colaborare cu Comisia Internationala pentru Protectia Fluviului Dunarea, Confederatia Nationala a Patronatului Roman, Ministerul Afacerilor Externe, Academia Romana, Academia de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu – Sisesti”, Universitatea  de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Facultatea Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, Ministerul Mediului si Padurilor, Administratia Nationala de meteorologie, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, Asociatia Romana de Mediu, Forumul Academic Roman si ApaNova Bucuresti organizeaza organizeaza vineri, 21 septembrie 2012, Conferinta Internationala “Strategia pentru Regiunea Dunarii – prezent si viitor”.

Invitatul de onoare al conferintei este, pentru al doilea an consecutiv, domnul Secretar Executiv PHILIP WELLER din cadrul Comisiei Internationale pentru Protectia Fluviului Dunarea.

 Evenimentul se va desfasura vineri, 21 septembrie  2012, in Aula  Academiei de Stiinte Agricole si Silvice „Gheorghe Ionescu – Sisesti”,   Bld. Marasti Nr. 61, Sector 1, Bucuresti, cu incepere de la orele 9,00 AM.

 

TEMATICA CONFERINTEI

• Implementarea Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii

• Progresele inregistrate la doi ani de la adoptarea Strategiei

• Programe de finantare a proiectelor Strategiei Dunarii

• Dezvoltarea cu asistenta financiara a tuturor tarilor riverane Dunarii

• Extinderea zonelor umede

• Pilonul de mediu al Strategiei

 

PROGRAMUL GENERAL AL CONFERINTEI

 

9,00 – 9,30 Primirea si inregistrarea invitatilor

9,30 – 10,00 Deschiderea lucrarilor conferintei

10,00 – 14,00 Sesiune dezbateri

Prezentari orale, prezentari in Power Point, prezentari postere

14,00 Inchiderea lucrarilor conferintei

14,00 – 14,30 Conferinta de presa

14,30 Cocktail

 

PUBLICUL TINTA

Publicul tinta al Conferintei este format din: asociatiile oamenilor de afaceri din Romania, Camerelor de Comert, mediului de afaceri, societatea mediului academic, autoritatilor publice locale, regionale si centrale, societatea civila, ONG-urilor, etc

 

MEDIATIZAREA SI PRESA

Conferinta permite accesul presei scrise, televiziuni si radio.

Mediatizarea conferintei se va face prin: publicarea pe site-urile organizatorilor, comunicate de presa, invitatii, etc.

  • pause