2012-03-21,Bucuresti

Vremea, clima si apa - motoarele viitorului nostru sustenabil în context globalFundaţia „Grupul de Iniţiativă Ecologică şi Dezvoltare Durabilă” împreună cu Academia Română, Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu – Şişeşti”, Forumul Academic Român, Administraţia Naţională de Meteorologie, Instititul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, Ministerul Mediului şi Pădurilor, Universitatea de Agronomie şi Medicină Veterinară, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi ApaNova Bucureşti au organizat Forumul cu tema „Vremea, clima şi apa - motoarele viitorului nostru sustenabil în context global”.  

Evenimentul a fost dedicat zilei de 22 martie – Ziua Mondială a Apei şi   împlinirii a 62 de ani de la intrarea în vigoare a zilei de 23 martie – Ziua Mondială a Meteorologiei.

            Dezbaterile forumului au avut loc miercuri, 21 martie, cu incepe de la orele 9,00 la Academia de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu Sisesti", Bld. Marasti nr. 61, Sector 1, Bucuresti.

 

MAI MULT:


COMUNICAT INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA

DR. ION SANDU - DIRECTOR GENERAL ADMINISTRATIA NATIONALA DE METEOROLOGIE: "VINE SECETA"


  • pause