2011-12-10,Bucuresti

Gala Premiilor “Sfantul Nicolae”Fundaţia “Grupul de Iniţiativă Ecologică şi Dezvoltare Durabilă” în colaborare cu Asociaţia Naţională a Detectivilor din România a organizat, sâmbătă, 10 decembrie în Salonul B al Hotelului JW Marriott Bucuresti cea de-a VIII-a Gală a Premiilor “Sfântul Nicolae”.

 

Evenimentul a fost deschis de catre Presedintele de Onoare al Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania, domnul Gen. Prof. Pavel Abraham impreuna cu doamna Presedinte Executiv al Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania, doamna Maria Bumbaru.

 

În cadrul evenimentului , Fundaţia “Grupul de Iniţiativă Ecologică şi Dezvoltare Durabilă” a acordat Titlul de Excelenţă Cramei Oprişor pentru promovarea brandurilor româneşti – parte a conceptului de dezvoltare durabilă.

 

Doamnei reporter Alina Manolache i-a fost acordat Titlul de Excelenţă militant pentru Protecţia Mediului pentru întreaga activitate în sprijinul dezvoltării durabile şi totodată pentru materialul realizat despre păduri, material ce a fost prezentat in cadrul Dezbaterii Internaţionale “Pădurile, plămânii verzi ai planetei, încontro?”.

 

Un alt Titlu de Excelenţă i-a revenit şi doamnei Carmen Avram, realizator al emisiunii “În premieră”, emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 3.

 

Doamna Maria Bumbaru, Preşedinte Executiv al Asociaţiei Naţionale a Detectivilor, a primit Titlul de Execelnţă Militant pentru Dezvoltarea Durabilă şi Protecţia Mediului pentru promovarea constantă a conceptului de dezvoltare durabilă.  

 

În cadrul Galei Sfântul Nicolae au fost trecute în revistă realizările şi proiectele Asociaţiei Naţionale a Detectivilor din România, precum şi cele ale Grupului de Iniţiativă Ecologică şi Dezvoltare Durabilă.

 

În atmosfera festivă, cei prezenti la eveniment au avut  ocazia sa degusta vinurile Cramei Oprişor.

 

În atmosfera magică a Sărbătorilor de Iarnă,  am sărbătorit împreună cu oaspeţi de prestigiu, prieteni şi colegi, ambasadori şi multe alte personalităţi  şi am ciocnit o cupa cu sampanie în speranţa unui an mai bun!

   • pause